ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові обмежать рух транспорту через мотовиставку

У Харкові обмежать рух транспорту через мотовиставку

У Харкові біля будинку по проспекту Гагаріна заборонять рух транспорту. Це пов'язано з проведенням розважального заходу «Мотодень» з виставкою та тест-драйвом мотоциклів.

У Харкові рух транспорту по під'їзній дорозі в районі будинку №39А по пр. Гагаріна буде заборонено з 10:00 до 15:00 23 травня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з проведенням розважального заходу «Мотодень» з виставкою та тест-драйвом мотоциклів.
 
Рух транспорту буде заборонено по проїзній частині, в районі правого повороту на вул. Кірова, яка примикає до будівлі по пр. Гагаріна, 39А.
 
Нагадаємо, у Харкові у цьому році планують замінити 60 ліфтових кабін. Зараз у місті вже замінили 11 ліфтів. Кількість ліфтових кабін може бути збільшено, якщо протягом року у бюджеті міста з'являться додаткові гроші на ці цілі.
 
Однак, такі зміни торкнуться лише 3 районів міста, які обслуговує КП «Харківміськліфт» - Дзержинський, Київський та Орджонікідзевський.
 
Коментарі (0)