ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові заборонять проїзд транспорту центральними вулицями

У Харкові заборонять проїзд транспорту центральними вулицями

У Харкові 9 травня перекриють низку центральних вулиць. Крім цього буде внесено зміни у маршрути та графіки курсування курсування міських автобусів та тролейбусів.

У Харкові  9 травня буде обмежено рух транспорту на кількох центральних вулицях міста. З огляду на це також буде змінено графік та маршрути громадського транспорту. Заборона на проїзд зумовлена проведенням проведенням заходів, присвячених 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, буде заборонено проїзд транспорту (крім громадського):

з 8:15 до 9:30 по Білгородському шосе - на ділянці від вул. Чкалова до вул. Дерев'янка - без можливості проїзду з вул. Рудика.

З 10:30 до 12:00 по пл. Свободи - на ділянці від вул. Трінклера до пр. Леніна.

Також в суботу з 17:00 до 18:30 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській - від вул. Скрипника до пл. 1-го Травня. Відтак, тролейбус №2 буде здійснювати маршрут трасою:

частина тролейбусного маршруту 2: пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - розворотне кільце «Парк ім. Горького»;

частина тролейбусного маршруту №2: пр. Перемоги - пр. Людвіка Свободи - вул. Ахсарова - пр. Леніна - пр. Правди - вул. Трінклера - ст. м. «Держпром».

Зміни у автобусних маршрутах дивіться тут.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичні вулиці на кілька днів закриють для транспорту. Це зумовлено проведенням загальнодержавних і загальноміських заходів, присвячених 70-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ій річниці завершення Другої світової війни.

 
Коментарі (0)