ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Хмельницькому стартує місячник благоустрою

У Хмельницькому стартує місячник благоустрою

Хмельницький протягом місяця прибиратимуть усі сили міста: комунальні підприємства, підприємства різних форм власності та активісти.

У Хмельницькому оголошено місячник генерального прибирання. Відповідне розпорядження дав мер міста Сергій Мельник, - зазначають у прес-службі Хмельницької міськради.

Зокрема, прибирання обласного центру проходитиме з 11 березня до 11 квітня 2014 року.

Комунальні служби, а також підприємства інших форм власності мають провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих територій, закріплених за ними, з вивезенням сміття на міський полігон утилізації твердих побутових відходів. А також відновити місця розритих проїжджих частин вулиць, тротуарів та провести підсів трави на зелених зонах та посадку молодих дерев.

Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів доручено рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України «Про рекламу».

КП «Міськсвітло», Хмельницькому міському району електромереж, КП «Електротранс» необхідно очистити опори від об’яв та інформацій.

Головам комітетів самоорганізації населення в період місячника належить організувати прибирання територій мікрорайонів Лезневе, Книжківці, Ружична, Гречани.

Головам квартальних комітетів необхідно організувати прибирання територій у приватному секторі.

КП «Спецкомунтранс», в період проведення місячника, міський голова зобов’язав приймати сміття від комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних контор на полігоні твердих побутових відходів безкоштовно.

Також до місячника благоустрою міста можуть долучитися усі охочі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, нещодавно десятки комунальників та небайдужих сумчан вийшли на вулиці міста, аби прибрати від сміття. Також, активісти зазначають, що 15 березня вони мають привести до ладу парк.

 
Коментарі (0)