ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві 70% батьків віддали перевагу очному навчанню дітей у школах

У Києві 70% батьків віддали перевагу очному навчанню дітей у школах

В українській столиці майже 70% батьків обрали очну форму навчання своїх дітей у школах у майбутньому навчальному році

 

В українській столиці майже 70% батьків обрали очну форму навчання своїх дітей у школах у наступному навчальному році. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами директора департаменту освіти та науки КМДА Олени Фіданян, опитування батьківщиною показало, що 70% батьки обрали очну форму навчання з 1 вересня. Решта зможуть навчатися дистанційно. Вона наголосила, що головний акцент у навчальному році буде зроблено на безпеці дітей та працівників закладів освіти. Також з 1 вересня до шкіл та садків підуть діти внутрішньо переміщених осіб. Раніше Київська міська рада ухвалила рішення, згідно з яким у Києві розпочинають процес облаштування найпростіших укриттів у тих навчальних закладах, де їх досі немає.

Таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко у своєму телеграм-каналі. "23 червня Київрада схвалила рішення, що дозволить розпочати процес влаштування найпростіших укриттів у тих навчальних закладах столиці, де укриттів немає", - повідомив мер Києва.

Кличко підкреслив, що київська влада має зайнятися ремонтом та реконструкцією, а також вжити заходів щодо забезпечення укриттів у школах та садах необхідними засобами, оскільки війна ще триває, а тому загроза ракетного обстрілу не зникла. "Ми повинні створити безпечні умови та захистити наших дітей, вчителів та киян загалом", - додав Кличко.

 

 

 
 
Коментарі (0)