ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві борються з паркувальниками-корупціонерами

У Києві борються з паркувальниками-корупціонерами

Контролери «Київтранспарксервісу» виявили численні порушення в роботі паркувальників. Серед них: невидача чеків, підроблені посвідчення та робота псевдо-працівників.

Фахівці «Київтранспарксервісу» у результаті перевірок виявили понад 20 порушень у роботі паркувальників. Про це повідомляють на підприємстві, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Найбільш поширеним порушенням є робота паркувальників без видачі водіям фіскальних чеків та талонів, що підтверджують сплату послуг. Крім того, зафіксовано факти роботи на майданчиках осіб, які не знаходяться в трудових відносинах з КП «Київтранспарксервіс», факти передачі фірмового одягу третім особам, а також виявлено підроблені посвідчення паркувальників, які належали фіктивно працевлаштованим людям. Виявлені порушення наразі усунуті. Частина протоколів щодо цих випадків беззаконня вже розглянуті атестаційно-дисциплінарною комісією. 11 осіб притягнуті до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани або звільнення», – відзвітували в «Київтранспарксервісі».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», замість обіцяної відміни автопарковочного збору в Україні можуть відновити скандальну норму про блокування автомобілів при порушенні правил парковки. І це не єдиний сюрприз для автовласників.
 
Коментарі (0)