ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві через снігопад сталося майже 70 ДТП

У Києві через снігопад сталося майже 70 ДТП

Через погіршення погодних умов за пів дня у Києві сталося вже 67 дорожньо-транспортних пригод.

 

Через погіршення погодних умов за пів дня у Києві сталося вже 67 дорожньо-транспортних пригод.

Як повідомляє Патрульна поліція Києва, станом на 12:00 годину 28.01.2020 у місті Києві зареєстровано 67 повідомлення про ДТП, які в посиленому режимі опрацьовують патрульні та відновлюють рух.

На дорогах міста працює 359 одиниць спецтехніки та 52 бригади із ручного прибирання, які здійснюють обробку доріг та тротуарів, - розповіли правоохоронці.

Вони закликали водіїв під час погіршення погодних умов бути максимально обережними, пильними на дорогах. Автовласників просять не залишати автівки на тротуарах, узбіччях й крайніх смугах доріг.

У міській державній адміністрації Києва повідомили, що з учорашнього вечора на дорогах столиці працювало 146 одиниць спецтехніки. Превентивно обробляли рідкими хлоридами і піщано-соляною сумішшю підйоми, спуски, дороги з бруківки, мости й шляхопроводи.

У "Київавтодорі" зазначають, що нині на дорогах працює 376 одиниць спецтехніки. Також збільшено кількість бригад з ручного прибирання.

524 працівники очищають і обробляють зупинки громадського транспорту, вузькі пішохідні переходи, спуски у підземні пішохідні переходи та сходи, - кажуть у компанії.

Нагадаємо, у зв'язку з погіршенням погодних умов ​з 00:00 28 січня у столиці тимчасово обмежили рух великогабаритного транспорту.

 

 

 
 
Коментарі (0)