ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві до Євробачення запустили інтерактивну підсвітку будівель

У Києві до Євробачення запустили інтерактивну підсвітку будівель

Проект інтерактивної підсвітки будівель LIGHT UP стартує в Києві до Євробачення.

Спільний проект інтерактивної підсвітки LIGHT UP, включає підсвітку будівель Київської міської державної адміністрації та Національної опери України ім.Т.Г. Шевченка, стартував під час першого півфіналу Євробачення.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Eurovision.ua.

Зокрема, зазначається, що  під час виступу конкурсантів у півфіналах (9 та 11 травня) та фіналі (13 травня) за допомогою мобільного додатку «Eurovision Song Contest app» фани зможуть оцінити кожного конкурсанта від 1 до 12 балів. Кожна оцінка матиме свій колір. Залежно від того, скільки балів отримуватиме пісня в цьому голосуванні, змінюватиметься й колір ілюмінацій на будівлях.

Негайні результати наживо зможуть побачити фани у Києві, а глядачі за кордоном зможуть відслідкувати зміну кольору підсвітки через мобільний додаток.

Організатори наголошують, що голосування у мобільному додатку Eurovision Song Contest app не впливає на результати конкурсу, однак має на меті привернути увагу гостей Києва та фанів зі всього світу до краси міста-господаря, а також відтворює сприйняття фанами конкурсного номеру в момент виступу виконавця.

«Будівля КМДА розташована на Хрещатику, в серці головної фан-зони Eurovision Village, тому підсвіткою КМДА зможуть насолодитись фани з усього світу, які відпочиватимуть у цій локації. З іншого боку, нам також хотілося, щоб люди запам’ятали Київ не лише як Хрещатик чи МВЦ, ми прагнули привернути увагу до культурних споруд. Хочеться, щоб архітектурні перлини України були більш впізнавані за кордоном. Національна опера вражає своєю вишуканістю та святковістю. Це саме та будівля, яку варто показати світові», — наголосив Міжнародний PR-менеджер Євробачення-2017 Вікторія Сидоренко.

 

 
Коментарі (0)