ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Києві масово крадуть лічильники тепла

У Києві масово крадуть лічильники тепла

У Києві почастішали крадіжки лічильників тепла і каналізаційних люків. Протягом минулого року в Києві вкрадено 117 кришок люків та 125 теплолічильників
У Києві почастішали крадіжки лічильників тепла і каналізаційних люків. Протягом минулого року в Києві вкрадено 117 кришок люків та 125 теплолічильників, повідомляє прес-служба Київенерго.
 
Найбільше люків вкрадено в Святошинському районі: за кілька днів - більше двох десятків.
 
З початку цього року в Києві вкрадено 7 лічильників тепла, а загальна кількість викрадених і зламаних будинкових приладів обліку становить на сьогодні 361. Протягом 2017 року замість вкрадених лічильників тепла було відновлено 45, відремонтовано - 732.

Відзначимо, що вартість одного люка в середньому становить 2,5 тисячі гривень, а вартість приладів обліку теплової енергії залежить від комплектації і технічних характеристик і в середньому становить 54 тисячі гривень. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
17 Березня 2018 p. 00:46
"У Києві масово крадуть лічильники тепла", а тим часом надавачі компослуг , мабуть теж масово, обкрадають споживачів----------------------------------------------------------------------------Наприклад, "Євро-Реконструкція" вже котрий місяць не зараховує внесену ще в серпні 2017 року плату за гарячу воду. Споживач вніс плату і має чек, але "Євро-Реконструкція" вперто продовжує цю суму у наступних платіжках зазначати як "борг". Неодноразові звернення на "гарячу лінію" кол-центру 15-51 із цього приводу не допомогли. Із розмови з диспетчером я зрозумів, що їм ці гроші надійшли , але вони їх вирішили вкрасти. А кол-центр, виходить, покриває крадіїв. І таких обкрадених, мабуть, дуже багато.