ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві масово перевіряють старі дерева

У Києві масово перевіряють старі дерева

Комунальні служби повинні виявити аварійні і потенційно небезпечні дерева та забезпечити їх видалення

Столичні комунальники у зв'язку з почастішанням випадків падіння дерев на пішоходів почали перевірку старих дерев в районах столиці.

У Печерському районі Києва на вулиці Чигоріна, 59 дерево впало на жінку. З-під нього постраждалу діставали рятувальники, а медики відвезли її в лікарню. У зв'язку з інцидентом в районі грядуть перевірки.

Все сталося 27 серпня близько 10:00. У той же день глава Печерської адміністрації Павло Бабій дав доручення обстежити всі дерева території району. Про це Інформатор дізнався на сайті адміністрації.

Місцеві жителі розповіли, що поруч з деревом, що впало ще близько місяця тому комунальники розкопали яму. Люди вважають, що воно обвалилося саме з цієї причини. Громадяни не один раз зверталися до КМДА з проханням вирубати дерево, але в мерії відповіли, що його оглянули співробітники «Київзеленбуду» і воно знаходиться в задовільному стані, загрози не несе.

Зараз же перевірку все-таки будуть здійснювати комунальники. Вони повинні будуть виявити сухостійні та аварійні рослини, які несуть загрозу для суспільства.

 

 
Коментарі (0)