ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві незаконно вирубали дерев на понад 600 мільйонів гривень

У Києві незаконно вирубали дерев на понад 600 мільйонів гривень

Яку шкоду завдали довкіллю У 2023 році екоінспектори ДЕІ Столичного округу співпрацювали з правоохоронними органами задля охорони довкілля і притягнення до відповідальності винних у злочинах проти довкілля

 

Яку шкоду завдали довкіллю У 2023 році екоінспектори ДЕІ Столичного округу співпрацювали з правоохоронними органами задля охорони довкілля і притягнення до відповідальності винних у злочинах проти довкілля. Так, екоінспектори 169 разів були залучені  як спеціалісти до слідчих дій правоохоронними органами. 

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу.   У рамках кримінальних проваджень спеціалістами ДЕІ Столичного органу розраховано збитків, завданих довкіллю на суму понад 2 мільярди 312 мільйонів гривень. 

Найбільша сума розрахованої шкоди для правоохоронних органів становила понад 637 мільйонів гривень за  неправомірну вирубку здорових дерев у Києві. Екоінспекторів Столичного округу залучають як компетентних спеціалістів до проведення слідчих дій,  не тільки у межах територіального органу, а й по всій території Україні. Так,  фахівцями було здійснено 14 робочих відряджень у інші області країни для допомоги правоохоронцям.

 

 

 
Коментарі (0)