ГоловнаВибір редакціїТранспортУ Києві побільшало громадського транспорту

У Києві побільшало громадського транспорту

Киянам «подарували» додатковий тролейбусний маршрут до Ботанічного саду на час цвітіння бузку. Крім цього, збільшено і кількість рухомого складу на інших маршрутах громадського транспорту.
У Києві тимчасово призначено тимчасовий додатковий тролейбусний маршрут №14 «Ботанічний сад – Військовий шпиталь». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».
 
Курсувати тролейбус буде до 11 травня. Рішення про призначення електротранспорту на маршрут у «Київпастрансі» аргументують забезпеченням громадян транспортом в час цвітіння бузку в Ботанічному саду.
 
Крім цього, збільшено кількість рухомого складу на тролейбусному маршруті №14 «Ботанічний сад – Залізничний вокзал «Центральний» та на автобусному маршруті №62 «Ботанічний сад – Контрактова площа».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столична Державтоінспекція просить водіїв не паркувати транспортні засоби поблизу НСК «Олімпійський» 10 травня у зв’язку з проведенням футбольного матчу. Так, з 8:00 буде заборонена парковка на проїзній частині прилеглій до стадіону, а також тротуарах вул. Фізкультури, Великої Васильківської, Шота Руставелі та Еспланадної.
 
Анастасія Войтко
 
Коментарі (0)