ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві поменшало відключень гарячої води

У Києві поменшало відключень гарячої води

Сотні киян досі перебувають без гарячого водопостачання. Переважна більшість містян обмежена у гарячій воді через пошкодження на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Станом на ранок 27 жовтня загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 408 споживачів, що на 57 менше, аніж було 24 жовтня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

Зокрема, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 2 споживача у  Святошинському районі.
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 405 споживачів: 12 в Голосіївському, 10 в Дарницькому, 6 в Деснянському, 54 в Дніпровському, 94 в Оболонському, 12 в Печерському, 88 в Подільському, 44 в Святошинському, 30 в Солом`янському, 55 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячої води залишається 1 споживач в Шевченківському районі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у КМДА перевіряють старт опалювального сезону у столиці. Місцева влада розраховує, що вже сьогодні 100% комунальних житлових будинків будуть підключені до опалення.
 
Коментарі (0)