ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві роз'яснили ситуацію з подачею тепла та гарячої води

У Києві роз'яснили ситуацію з подачею тепла та гарячої води

У столиці сьогодні більше сотні споживачів залишились без гарячої води та/або опалення. В «Київенерго» аргументують це плановими відключеннями та пошкодженнями на тепломережах. За минулу добу, ГВП та ЦО повернули 214 споживачам.

Станом на сьогодні у Києві гаряче водопостачання та/або централізоване опалення відсутнє у 119 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Припинення ГВП та/або ЦО споживачам у компанії пояснюють проведенням планових відключень та пошкоджень на тепломережах.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 12.11.2015 р. по 6:00 13.11.2015 р. в результаті усунення 41 пошкоджень підключено 214 споживачів», - зазначають в «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці презентували оновлений сайт КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», де кожен мешканець міста має можливість у кілька кліків оплатити житлово-комунальні послуги.

 
Коментарі (0)