ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві стартує двомісячник з благоустрою

У Києві стартує двомісячник з благоустрою

Триватиме весняний двомісячник з благоустрою до 11 травня. Протягом цього часу місто мають капітально прибрати після зимового періоду

19 березня у столиці стартує весняний двомісячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. А 31 березня 2012 року в рамках акції «За чисте довкілля» у Києві відбудеться загальноміський суботник.

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, інформує прес-служба КМДА.

«Благоустрій – це один із головних обов’язків міської влади. Безумовно, ці роботи мають виконуватися постійно, без обмежень термінами весняних чи осінніх місячників з благоустрою. Проте, є такі періоди, у які роботи з благоустрою необхідно посилити. Наприклад, навесні, коли на вулицях міста після сходження снігу залишається сміття, а дорожнє покриття потребує ремонту. Проведення місячників або двомісячників з благоустрою є традиційним заходом, який дозволяє в короткі терміни привести до ладу місто після зими. Я сподіваюся, що всі учасники процесу поставляться серйозно та відповідально до своїх обов’язків і якісно виконають усі роботи, аби Київ гідно зустрів своє 1530-річчя», – сказав Олександр Попов, коментуючи розпорядження КМДА.

Триватиме весняний двомісячник з благоустрою до 11 травня. Протягом цього часу місто мають капітально прибрати після зимового періоду. Роботи виконуватимуться не лише з відновлення благоустрою та озеленення території, а й з підготовки об’єктів міської інфраструктури до святкування Дня Києва.

Відзначать у столиці і День довкілля – відповідні заходи відбудуться в місті 21 квітня. Загалом до участі у заходах в рамках двомісячника з благоустрою залучатимуться не лише структурні підрозділи та комунальні підприємства КМДА, а й інші приватні й громадські організації.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)