ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві відкрили для купання 9 пляжів

У Києві відкрили для купання 9 пляжів

Пляжний сезон в самому розпалі, саме час обрати безпечний пляж для відпочинку.

За результатами лабораторних досліджень води, зелені прапори, що дозволяють купатися у відповідних місцях без обмежень,  вивісили на наступних пляжах:

"Венеція";

"Веселка";

"Дитячий";

"Золотий";

"Молодіжний";

"Центральний";

"Троєщина";

"Чорторий";

"Галерний".

Жовті прапори, що тимчасово не рекомендують купатися, були вивішені на чотирьох пляжах - "Райдуга", "Тельбін", "Вербний" та "Пуща-Водиця".

Червоний прапор, що забороняє купатися відпочиваючим, вивісили на пляжі «Передмістна Слобідка». Там зафіксовано відхилення бактеріологічних показників від допустимої норми. Повідомляють у Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, що пляжний сезон в самому розпалі, саме час обрати безпечний пляж для відпочинку. Головне управління Держпродспоживслужбы провело мікробіологічні та санітарно-хімічні дослідження найпопулярніших пляжів серед киян, і виявило критичні порушення норм Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів в пробах води, взятих з пляжів.

На багатьох пляжах була виявлена кишкова паличка!

Також виявилося, що далеко не всі питні фонтанчики, які функціонують на пляжах, є безпечними і придатними до використання.

 

 
Коментарі (0)