ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві заборонили зовнішнє підсвічування рекламних вивісок

У Києві заборонили зовнішнє підсвічування рекламних вивісок

В управлінні з питань реклами Київської міської держадміністрації (КМДА) заявили, що підприємцям слід використовувати внутрішнє, а не зовнішнє підсвічування вивісок та реклами

 

В управлінні з питань реклами Київської міської держадміністрації (КМДА) заявили, що підприємцям слід використовувати внутрішнє, а не зовнішнє підсвічування вивісок та реклами, розміщених на фасадах будинків. Мовляв, це потрібно, щоб не світити у вікна житла киян.

Про це стало відомо з повідомлення управління з питань реклами КМДА та КП “Київреклама”.

“Використовуйте внутрішнє підсвічування для вивісок та реклами на фасаді, щоб уникнути освітлення вікон житлових будинків. Встановлювати зовнішнє освітлення на фасадні конструкції не можна”, – сказано в повідомленні.

Чиновники вказують підприємцям, що якщо конструкція виконана у вигляді окремих символів на підложці, необхідно використовувати внутрішню підсвітку виключно для цих символів: “Важливо, щоб підложка не мала джерела світла всередині. Це поліпшить видимість тексту вивіски та убереже від зайвого світлового шуму”.

“Пам'ятайте, що зовнішнє підсвічування дозволене лише для конструкцій типу “банер, пано на фасаді будинку”, а освітлення вивісок та реклами на фасаді повинно вимикатися о 22:00 вечора. Наголошуємо на необхідності дотримуватися цих правил, щоб діяти в рамках закону та не створювати додаткового дискомфорту для мешканців міста!”, – зазначили в КМДА.

 

 
Коментарі (0)