ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві закривали станції метро

У Києві закривали станції метро

Станції київського метро «Поштова площа» та «Контрактова площа» закривали через повідомлення про мінування. Зараз Київський метрополітен працює в штатному режимі.

Станції столичного метро «Поштова площа» та «Контрактова площа» були закриті через повідомлення про мінування. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київметрополітену».

«У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху станції «Поштова площа» та «Контрактова площа» закриті для входу та виходу пасажирів. Поїзда проїдуть повз станцій без зупинки», - повідомляється на сайті київського метрополітену в суботу.
 
Як повідомляє прес-служба МВС, після повідомлення про загрозу вибуху зі станції «Контрактова площа» евакуювали близько 80 пасажирів, зі станції «Поштова площа» - 19.
 
Зараз роботу станцій «Поштова площа» та «Контрактова площа» відновлено. В результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено.
 
«Київський метрополітен поки працює в штатному режимі. Рух поїздів здійснюється відповідно до графіка», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столиці під час проведення «Київського напівмарафону-2015» тимчасово перекриють рух транспорту за маршрутом заходи.
 
Коментарі (0)