ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024У Києві завершується опалювальний сезон

У Києві завершується опалювальний сезон

У Києві з 4 квітня завершується опалювальний сезон. Таке рішення прийняли в Київраді на підставі середньодобових температурних показників, які протягом трьох діб були вище +8 градусів. Втім, ще до завершення сезону 1,2 тис споживачів самі висловили бажан

КМДА вирішило завершити опалювальний сезон у столиці з 4 квітня, оскільки, відповідно до чинного законодавства, підставою для цього є середня температура повітря вище + 8 ° С протягом 3-х діб.

Відключення тепла за індивідуальними заявками балансоутримувачів будинків розпочато яеще 31 березня. Станом на 2 квітня компанія отримала близько 1,2 тис. Звернень.

Згідно з технологічними вимогами, відключення триватиме кілька днів. В першу чергу поставки тепла припиняються адміністративним будівлям, потім - житлових будинків і об'єктів соціальної сфери (дитячим садкам, школам, лікарням).

Нагадаємо, опалювальний сезон 2015/2016 в Києві ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» розпочало з підключення до централізованого опалення приміщень дитсадків, шкіл-інтернатів та лікарень на підставі розпорядження Київської міськдержадміністрації № 993 від 2 жовтня 2015 року. Підключення житлових будинків до централізованого опалення почалося 9 жовтня 2015 року.

 

 
Коментарі (0)