ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУ Київраді планують перейменувати проспект Перемоги

У Київраді планують перейменувати проспект Перемоги

У Київській міській раді зареєстрований проект рішення про перейменування проспекту Перемоги на Брест-Литовський проспект

 

У Київраді запропонували перейменувати проспект Перемоги.

У Київській міській раді зареєстрований проект рішення про перейменування проспекту Перемоги на Брест-Литовський проспект. 

Відповідний проект опубліковано на сайті міськради, йдеться у повідомленні УНН.

«Перейменувати проспект Перемоги у Шевченківському, Святошинському та Солом'янському районах на Брест-Литовський проспект», - йдеться у проекті рішення.

При цьому в проекті також вказано, що після прийняття відповідного рішення, воно має бути оприлюднена в газеті Київської міськради «Хрещатик». Мають бути внесені зміни у до офіційного довідника вулиць столиці.

Варто зазначити, що суб’єктом подання вказаний Київський міський голова Віталій Кличко.

Як повідомлялося раніше, Київрада запропонувала увічнювати видатних людей лише через 10 років після їх смерті.

Зокрема, пропонується визначити, що присвоєння юридичним особам та об’єктам міського підпорядкування імен чи псевдонімів фізичних осіб здійснюється не раніше як через 10 років з дня смерті особи, пам’ять якої увічнюється. Раніше такі терміни були відсутні.

Нагадаємо, в кінці березня, Київська міська рада внесла зміни до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам», згідно з якими термін користування карткою киянина продовжено до 1 грудня 2017 року.

Нагадаємо, що в лютому цього року у Київській міській державній адміністрації почали розробляти ідею створення віртуальної картки киянина, скористатися наявними можливостями якої можна буде за допомогою смартфону.

 

 
Коментарі (0)