ГоловнаПодіїУ київському військовому госпіталі новий борт з пораненими: волонтери просять про допомогу

У київському військовому госпіталі новий борт з пораненими: волонтери просять про допомогу

На сході України загострення ситуації, кожен день обстріли. У київський військовий госпіталь продовжують надходити поранені. Волонтер Наталія Юсупова звертається до всіх небайдужих з проханням про так необхідну допомогу.

На сході України загострення ситуації, кожен день обстріли. У київський військовий госпіталь продовжують надходити поранені. Волонтер Наталія Юсупова звертається до всіх небайдужих з проханням про таку необхідну допомогу.    

«У Києві новий борт з пораненими, багато людей, є важкі! Я прошу ЗМІ, допомагати нам. В першу чергу здати кров, зараз потрібна 2- і 3, центр крові на території госпіталю, з понеділка по четвер з 9-12, адреса Київ, Госпітальна 18, метро Печерськ. З потреб потрібні чай, кава, йогурти, соки, ковбаса, сир, солодке. З одягу дуже потрібні спорт костюми, футболки, куртки, шапки. З ліків, завжди потрібен дексалгін і кетонів в ампулах., Пелюшки під рани. Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках...» - написала Наталя Юсупова у себе на сторінці в Фейсбуці.

 

Хто має можливість приїхати в госпіталь, зателефонуйте +38(068)3098899 та домовтеся про час приїзду.

Карта для фінансової допомоги для поранених: 4176 4900 0009 0459 Ветвицька Наталія ПриватБанк.

 
Коментарі (0)