ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ КМДА пообіцяли вирішити питання поховання безхатченків

У КМДА пообіцяли вирішити питання поховання безхатченків

У мерії Києва обіцяють вирішити питання поховання безхатченків найближчим часом. Станом на 17 червня в моргах назбиралося більше сотні тіл померлих, які підлягають захороненню за державний рахунок.

Питання поховання осіб без певного місця проживання буде остаточно вирішене найближчим часом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитра Новицького, в найближчі дні, після надання Бюро судово-медичної експертизи всіх необхідних документів, будуть продовжені роботи з поховання та кремації зазначеної категорії громадян, які знаходяться в морзі №1 на вул. Оранжерейній.
 
«Щоб виправити ситуацію, що склалася 19 і 20 червня була проведена кремація 3 людей і поховано 40 осіб, які знаходилися в судово-медичному морзі № 2 (вулиця Запорожця, 26) за рахунок коштів фінансової допомоги приватних структур», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 21 червня омбудсмен Валерія Лутковська закликала мера Києва Віталія Кличка налагодити роботу похоронного сектора. Через відсутність фінансування і переповнення моргів столиці загрожує епідемія.
 
Коментарі (0)