ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Криму побоюються вибухів на мосту через Керченську протоку

У Криму побоюються вибухів на мосту через Керченську протоку

У Криму вважають, що до будівництва мосту через Керченську протоку потрібно залучити військових, так як побоюються можливого вторгнення чужих кораблів і вибухів.

У Державній Раді окупованого Криму вважають за необхідне залучити російську армію до будівництва мосту через Керченську протоку. Про це розповів голова постійної комісії Держради з промислової політики, транспорту, зв'язку і паливно-енергетичного комплексу Геннадій Бабенко, передає «Е-Крым».

Як зазначалося, транспортний перехід через протоку можна виконати у вигляді мосту, підземного переходу або дамби.
 
«Я думаю, що потрібно і військових залучати, чому, тому що є зброя, яка, скажімо, змінює шари під водою. Раз є підземний перехід або якийсь інший - значить, є така зброя, коли заходить американський корабель в Чорне море, робиться вибух, і переходу немає. Значить, ми повинні залучити всіх, всіх фахівців», - зазначив пан Бабенко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Росії планують залучити безробітних кримчан до будівництва мосту через Керченську протоку. Це дозволить створити нові робочі місця, і тим самим знизити рівень безробіття на аннексированном півострові.
 
До речі, державних грошей в Росії на масштабний проект не вистачає, а приватні інвестори ігнорують його через неокупність. Тому в РФ можуть встановити плату за проїзд по мосту.
 
Коментарі (0)