ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Криму звинувачують Україну у проблемах з водою

У Криму звинувачують Україну у проблемах з водою

Самопроголошений Прем’єр Криму звинуватив Україну у проблемах півострова з водою. Він заявив, нібито Україна перешкоджає подачі води до Північно-Кримського каналу у необхідній кількості.

Вода з Дніпра не надходить у Північно-Кримський канал в кількості, необхідній для потреб регіону. Про це повідомив самопроголошений Прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов, передає «Інтерфакс».

«Є проблема з постачанням води з Дніпра. Деякі добродії з Верховної ради України перешкоджають подачі в Північно-Кримський канал в необхідній кількості», - сказав пан Аксьонов журналістам після засідання Держради Криму.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 19 березня  в Херсонській області відбувся пуск дніпровської води у Північно-Кримський канал, який традиційно починає поливний сезон і подачу води.  Інформацію щодо каналу дивіться в інфографіці «України Комунальної».
 
Довідка: Північно-Кримський канал - іригаційна споруда, побудована в 1961-1971 роках для зрошення полів посушливих районів Криму водами Дніпра. Перебуває на балансі Державного агентства водних ресурсів України.
 
Коментарі (1)
Олена1
11 Квітня 2014 p. 15:46
Хто винуват? Невістка....