ГоловнаНовини ЖКГОСББУ Кривому Розі затвердили програму підтримки ОСББ на 2012-2016 роки

У Кривому Розі затвердили програму підтримки ОСББ на 2012-2016 роки

В рамках зазначеної програми в місті активно ведеться робота зі створення об'єднань співвласників багатоквартирного будинку.

6 березня в виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція заступника міського голови Григорія Вербицького. Під час конференції розглядалося питання про виконання в Кривому Розі Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки.

Вербицький відзначив, що в рамках зазначеної програми в місті активно ведеться робота зі створення об'єднань співвласників багатоквартирного будинку. Зокрема, в даний час в Кривому Розі функціонує 114 ОСББ, в тому числі з початку поточного року створено 3 ОСББ. Протягом 2011 року за кошти з міського бюджету виконано капітальний ремонт конструктивних елементів 14 будинків, в яких створені ОСББ та асфальтування прибудинкових територій 17 ОСББ.

Крім того, рішенням Криворізької міськради затверджено Програму підтримки ОСББ на 2012-2016 роки. Відповідно до зазначеної Програми на виконання у 2012 році капітального ремонту конструктивних елементів житлових будинків, в яких створені ОСББ, в міському бюджеті передбачені кошти в сумі 4 млн грн.

Також заступник міського голови Григорій Вербицький відзначив, що для тих будинків, де створено ОСББ, а це 5018 будинків, що становить 9,1% від загальної кількості будинків, органами місцевого самоврядування відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» визначено керуючих житлових будинків і споруд та прибудинкових територій. Це 6 комунальних підприємств: КП «ЖЕО № 14», КП «ЖЕО № 31», КП «ЖЕО № 35», КП «ЖЕО № 45», КП «ЖЕО № 8», КП «ЖЕО № 20». Управління будинками, розташованими в житловому масиві «Індустріальний», здійснює ТОВ «Домініум». Крім цього, за результатами проведеного конкурсу, визначені керуючого будинків в житловому масиві «Даманський» - ТОВ «Затишок -2011».

Джерело - 0564.in.ua

 
Коментарі (0)