ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Кіровограді встановлюють незаконні кіоски

У Кіровограді встановлюють незаконні кіоски

У Кіровограді встановлюють незаконні кіоски та рекламні білборди. Міськрада обіцяє, що до кінця червня у населеному пункті не залишиться жодної самочинно встановленої конструкції.

Кіровоградом прокотилася хвиля намагання самовільно встановити незаконні засоби реклами та кіоски. Про це заявив секретар міської ради Іван Марковський, передає прес-служба Кіровоградської міськради.

«За одну ніч у місті встановлено без будь-якого дозвільного документу 12 МАФів, як гриби повиростали білборди, що несуть загрозу здоров’ю і життю людей. Власників конструкцій знайти неможливо, вони ховаються», – сказав пан Марковський.
 
Секретар міськради пообіцяв, що до 25 червня на території Кіровограда не залишиться жодної незаконно встановленої конструкції.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Кіровограді підрядники роками «нагрівали» Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради шляхом завищення вартості послуг, котрі вони надавали на замовлення останього.
 
Зокрема, під час ревізії фінансово-господарської діяльності Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради за період з 1 червня 2012 року по 31 грудня 2014 року фінінспекторами області було виявлено порушення, котрі призвели до втрат фінансових ресурсів, на cуму більш як 660 тис. грн.
 
Коментарі (0)