ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Луцьку очікують новий вокзал

У Луцьку очікують новий вокзал

У Луцьку завершується капітальний ремонт залізничного вокзалу та усіх службово-технічних споруд станції

Такого масштабного оновлення тут не було з періоду побудови вокзалу – з 1959 року. Залізничники відремонтували не лише вокзал, а й будівлю приміських кас, пост електричної централізації, багажне відділення, туалет, перони, здійснили замощення бруківкою платформ, замінили освітлення, усі комунікаційні мережі (каналізацію, мережі водо- та теплопостачання, а також вентиляційні), озеленили територію.

Про це «У.К.» повідомили у пресс-службі Укрзалізниці.

Площа самого вокзального приміщення після  капітального ремонту збільшилася із 914 кв. м, - до 1624 кв. м, оскільки надбудували третій поверх.

В ході капітального ремонту виконали необхідний ремонт станційних пасажирських колій та стрілочних переводів.  Вартість виконаних робіт становить близько 21 млн грн.

Роботи з капітального ремонту залізничного вокзалу та усіх службово-технічних споруд станції Луцьк тривали з червня по грудень 2011 року та з лютого по жовтень 2012 року.

У 2012 році в планах відомства відновлення та ремонт 11 об’єктів станційних (вокзальних) будівель та міських територій, пов'язаних з вокзалами на загальну суму 73 млн грн.

 
Коментарі (0)