ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУ Луцьку постануть нові квартали

У Луцьку постануть нові квартали

Вчора депутати Луцької міської ради прийняли рішення про розробку детального плану території двох житлових кварталів міста.

Так, один квартал має постати поміж вулицями Рівненською та Дубнівською поблизу Київського майдану. Пропонується на цій території поставити два багатоквартирних житлових будинки із вбудованими торгово-офісними приміщеннями, торгово-адміністративний комплекс та офісний центр.

 

Інший квартал буде обмежений вулицями Яровиці, Івана Франка та Винниченка. У майбутньому кварталі передбачена 5-ти та 9-ти поверхова забудова в комплексі з торговельними приміщеннями, адміністративними та офісними приміщенням, а також восьмиповерховий паркінг.

Наразі ж потрібно провести певні роботи з демонтажу існуючих споруд, щоб підготувати майданчик для будівництва та перенести інженерні комунікації.

Як повідомляла раніше «У.К.» з подібними, але значно масштабнішими ініціативами виступила влада Феодосії. Завершений наприкінці 2011 року генеральний план передбачає повне переформатування міста. Зокрема, воно охоплює ліквідацію об'єктів, які суперечать нормативним вимогам, а також переселення людей зі старого житлового фонду і забруднених територій.

За матеріалами – «Волинська правда»  

 

 
Коментарі (0)