ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Луганську відремонтували світлофори

У Луганську відремонтували світлофори

У Луганську співробітники ТДВ «Світлофор» виконали фарбування пішохідних об'єктів, відремонтували світлофорні об'єкти.

У Луганську відремонтували світлофорні об'єкти в різних районах міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міськради.

Фахівці відремонтували світлофори на перехрестях вулиць: Оборонна і Новосьолова, Оборонна і Шовкового, Челюскінців і Сосюри, Радянська і 23-я Лінія, Будьонного і Маяковського, Радянська і Лермонтова, Херсонська і Верстатобудівна, Ломоносова і А. Барбюса, Оборонна і 1-а Слов'янська, Коцюбинського і Лермонтова.
 
Ремонт світлофорних колонок виконали на перехресті вулиць 30 років Перемоги та Якіра. Також відновили дорожні знаки по вулицях: Годуванцева, 23-я Лінія, 30 років Перемоги, Якіра.
 
Фарбування світлофорних колонок, стійок була виконана на перехрестях вулиць: Будьонного і Карпінського, Лібкнехта К. і Цупова.
 
По вулиці Будьонного провели ремонт пішохідних огороджень.
 
Крім того, виконано заміну електроламп у світлофорах: вул. Оборонна, вул. 50-річчя Оборони Луганська, вул. Челюскінців, вул. Радянська, вул. К. Маркса, вул. Коцюбинського, вул. Леніна, вул. Будьонного, вул. Херсонська, вул. Фрунзе, вул. Ломоносова, вул. А. Ліньова, в сел. Ювілейний, вул. Артема.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на Донбасі терористи не припиняють обстріл. Крім позицій військовослужбовців, бойовики відкривають вогонь і по населених пунктах уздовж лінії розмежування.
 
Коментарі (0)