ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Луганську знову обстріляли будівлі

У Луганську знову обстріляли будівлі

Обстановка в Луганську продовжує залишатися критичною, протягом тривалого часу люди живуть в умовах відсутності світла, води і зв'язку. Крім того, в місті щодня руйнують об'єкти інфраструктури.

У Луганську щодня відбуваються нові руйнування житлових будинків і об'єктів інфраструктури. Так, містяни повідомляють про обстріл території в районі універмагу «Дитячий світ» та Центрального ринку, про займання і руйнуванні будівлі меблевої фабрики по вулиці Лутугинська. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Крім того, незважаючи на збройні протистояння в Луганську, працівники комунальних служб роблять все можливе для того, щоб вивозити з території житлових кварталів сміття. Також вживалися заходи з ремонту пошкоджених тролейбусних контактних мереж, однак робота фахівців зводиться до нуля через черговий обстріл і влучення боєприпасів.
 
Нагадаємо, зберігається критична ситуація з відсутністю в місті води. У зв'язку зі зниженням температури повітря на вулиці, гострим постає питання похолодання в квартирах, в яких вибито скло.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в цілях безпеки «Укрзалізниця» тимчасово закрила деякі вокзали Донбасу. Зараз для пасажирів закриті 11 вокзалів Донецької залізниці.
 
Коментарі (0)