ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024У Львові більше ста будинків не отримують тепло

У Львові більше ста будинків не отримують тепло

Станом на 25 жовтня у Львові теплопостачання відновлено до 1532 споживачів, проте без тепла все ще залишається 107 будинків міста

Наразі через борги без опалення все ще залишаються 63 будинки міста. Також через відсутність акту готовності внутрішньобудинкових систем тепло не отримують 3 будинки. У 4 будинках є пориви у внутрішньобудинкових системах, а 36 будинків не отримують тепло через технічні причини. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КП «Львівтеплоенерго».

Гарячу воду отримують 1089 споживачів міста. Проте, без гарячого водопостачання все ще залишаються 7 будинків-боржників.

За повідомленням КП «Львівтеплоенерго», в новому опалювальному сезоні підприємство здійснюватиме подачу опалення до 1639 житлових будинків, гарячу воду до 1096 будинків, обслуговуватиме 142 закладів освіти та 47 установ охорони здоров’я.

Як повідомляла «У.К.», вчора у Львіській міськраді заявили, що КП «Львівтеплоенерго»  «відновлює  постачання опалення в повному об’ємі в усі будинки міста, тому що йде похолодання і на суботу та неділю прогнозується мінусова температура».  Також спеціалісти КП «Львівтеплоенерго» запевняють, що опалення подадуть усім споживачам, окрім боржників.

 
Коментарі (0)