ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Тепло у Львові буде лише у вибраних оселях

Тепло у Львові буде лише у вибраних оселях

Сьогодні у Львові відновлюють подачу опалення усім категоріям споживачів. Однак, у будинки-боржники подача опалення не буде відновлена.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Сьогодні ми відновлюємо постачання опалення в повному об’ємі в усі будинки міста Львова, тому що йде похолодання і насправді вже планується на суботу і неділю мінусова температура, тому з сьогоднішнього дня і «Залізничнетеплоенерго», і «Львівтеплоенерго» повністю відновлюють подачу тепла. Можуть бути деякі питання, можливо, з невеликими котельнями, але це вже питання обласної адміністрації, вони з «Львівгазом» їх врегульовують, тому що на рівні держави це питання достатньо гостро стоїть, люди мають бути в теплі!», - зазначив Андрій Садовий.

Водночас «ЛМКП «Львівтеплоенерго» запевняє, що технічно готове подати опалення усім споживачам, окрім боржників. «Якщо виникатимуть проблеми з опаленням, то мешканцям, в першу чергу, необхідно звертатися до балансоутримувача будинку - керівників ЛКП, ЖБК, ОСББ. Адже наше підприємство несе відповідальність за подачу опалення до будинку. За якість тепла в будинку має слідкувати балансоутримувач», - розповідають у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, опалювальний сезон у місті розпочали 12 жовтня 2012 року, однак, у зв’язку потеплінням, подачу опалення у будинки міста було призупинено 15 жовтня.

Довідково: Перелік боржників категорії населення, яким не буде подаватися теплова енергія через заборгованість.

 
Коментарі (1)
Михаил
25 Жовтня 2012 p. 10:00
а это законно?