ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові реанімують міський електротранспорт

У Львові реанімують міський електротранспорт

КП «Львівелектротранс» цього року витратило на ремонт тролейбусів та трамваїв близько 3,5 млн грн, наразі відремонтовано 22 одиниці техніки.

За словами фахівця-аналітика «Львівелектротранс» Арсена Куртяка, після того, як транспортний засіб пройшов певну кількість кілометрів, працівники підприємства проводять запланований поточний, а згодом і капітальний ремонти, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

На ремонт рухомого складу тролейбусів від початку цього року використали 1,6 млн грн.  «За 10 місяців цього року середньо та капітально відремонтували 11 тролейбусів.  Якщо тролейбус підлягає середньому ремонту, на це витрачають близько 50 тис грн, а капітальний ремонт коштує понад 160 тис грн. Роботи тривають по-різному, від 20 днів до 2-3 місяців, залежно від стану машини», - повідомив директор тролейбусного депо Володимир Карпа. 

Середній ремонт трамвайного вагона коштує близько 150-180 тис. грн, капітальний від 200 до 300 тис. грн.

«Наша вагоноремонтна майстерня цього року вже відремонтувала 11 трамваїв, ще до кінця грудня випустимо 8 одиниць. Залежно від зношеності машини, ремонт одного трамвая триває від 10 до 40 днів», - повідомив директор вагоноремонтної майстерні підприємтсва Роман Василишин.

 
Коментарі (0)