ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВУ Львові сміття вивозитимуть лише за угодами

У Львові сміття вивозитимуть лише за угодами

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про поводження з побутовими відходами власників житлових будинків садибного типу та земельних ділянок міста. Відтепер мешканці приватних будинків зобов’язані укладати угоди на вивезення сміття

Відповідно до рішення, перевізники побутових відходів повинні забезпечити укладання договорів про надання послуг вивезення побутових відходів з власниками житлових будинків садибного типу, земельних ділянок Львова, забезпечити встановлення індивідуальних контейнерів на території будинковолодінь і надавати якісні та вчасні послуги, відповідно до умов договору.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Також, перевізники мають проводити нарахування плати за вивезення сміття за встановленими виконкомом нормами побутових відходів та забезпечити проведення розрахунків з захоронення побутових відходів відповідно до укладених договорів з виконавцем послуг з розміщення та захоронення відходів.

Як проінформували у департаменті житлового господарства за відмову укладення договору власник приватного будинку несе адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 тис. грн, відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 
Коментарі (1)
Александр
30 Листопада 2012 p. 16:09
Оплата должна проводиться не по нормам, а по актам выполненных работ за реально выполненные объемы, но не за перевозку воздуха.