ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Львові затвердили зразок... сміттєвої урни

У Львові затвердили зразок... сміттєвої урни

виконавчий комітет міськради затвердив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду урн для сміття у м. Львові»

У Львові 11 травня схвалено документ, яким затверджено типовий вигляд урни для сміття.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Як зазначається у повідомленні, це зроблено з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення міста, території міста та її санітарного очищення, підвищення рівня комфорту громадян і гостей міста та в рамках підготовки міста до проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Відтак виконавчий комітет міськради затвердив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду урн для сміття у м. Львові».

«Затвердження ескізів типового вигляду урн для сміття у Львові для встановлення необхідної їх кількості на вокзалах, ринках, в аеропорту, парках, скверах, садах, зонах відпочинку, біля установ культури, освіти, медицини, біля торговельних об’єктів, на зупинках громадського транспорту та в інших місцях масового перебування громадян зробить наше місто чистішим та привабливішим», - вважає начальник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Нагадаємо, протягом січня-березня 2012 року у Львові облаштовано 58 контейнерних майданчиків та встановлено 106 контейнерів для роздільного збору пластику, скла та паперу.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)