ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Львові з’явиться «нова» площа

У Львові з’явиться «нова» площа

У Львові відреставрують площу Митну. Зокрема, працівники вже провели вирізку аварійних дерев. Також, планується відновити і фасад Музею скульптури.

У Львові стартували роботи з реконструкції площі біля Музею скульптури Йогана Георга Пінзеля. Триватимуть роботи і в наступному році. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На площі вже провели вирубку аварійних дерев, які спричиняли пошкодження колектора.

«Реконструкція передбачає пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, оновлення фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень. Відбуватиметься вона у два етапи, тож, відповідно, продовжиться і наступного року. Найближчим часом будуть розпочаті роботи з заміни комунікацій», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, тривають також переговори щодо реконструкції фасаду самого Музею, що коштуватиме місту 3,5 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові планують закінчити роботи з ремонту хідника на вул. Петлюри до 12 липня. Після відновлення тротуару комунальники приступлять до ремонтних робіт у сквері. Також триває ремонт внутрішньоквартального проїзду на вул. .Садовій, 25а, на вул. Патона, 2/5, 2/7, 2/2. Завершено капітальний ремонт хідника на вул.Калнишевського. У планах – відремонтувати тротуар на вул.Головатого та внітрішньоквартальний проїзд між вул. Головатого, 5 та вул. Городоцькою, 245. Роботи планують виконати впродовж липня-серпня.

 
Коментарі (0)