ГоловнаВибір редакціїЗаконодавствоУ Мінрегіоні поповнилися ряди замісників

У Мінрегіоні поповнилися ряди замісників

Очільнику Мінрегіона призначили нового замісника. Ним став колишній бізнесмен, який є власником кількох підприємств у Донецькій області, які спеціалізуються на металевих конструкціях.

Кабінет Міністрів призначив нового заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Ним став Роман Абрамовський. Відповідне розпорядження опубліковано на урядовому сайті.

«Призначити Абрамовського Романа Романовича заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України», - йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів.

Раніше цю посаду займав скандальний «учасник» АТО Дмитро Ісаєнко, який обіймав цю посаду з 2010 року і як «учасник» бойових дій не підпадав під закон про люстрацію.

Новопризначений замісник Міністра раніше очолював компанію (2008-2012 роки) «Укрстальконструкція» та є власником ТОВ «Коксхімобладнанання» та співвласником ТОВ «Стальконструкція».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міністру енергетики загрожує звільнення. Кадрові зміни можуть відбутися, якщо Міністр не «візьме в руки» своє відомство та галузь.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (1)
Олена1
06 Лютого 2015 p. 13:21
интересно, справку учасника АТО ему с приказом о назначении выдали)))