ГоловнаНовини ЖКГПолітикаМіністру енергетики загрожує звільнення

Міністру енергетики загрожує звільнення

Міністру енергетики загрожує звільнення. Кадрові зміни можуть відбутися, якщо Міністр не «візьме в руки» своє відомство та галузь.

Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина можуть зняти з посади. Це станеться в тому випадку, якщо Міністр не візьме під контроль своє відомство та галузі енергетики та вугільної промисловості. Для виконання цього завдання пану Демчишину дають місяць. Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

«Я прочитав інформацію на одному з сайтів про призначення в Міненерговугілля. Я офіційно, на засіданні Уряду, дав місяць Міністру енергетики на те, щоб він або взяв під контроль галузь і своє Міністерство, або я буду змушений пропонувати Парламенту прийняти кадрове рішення. В тому числі щоб він взяв під контроль призначення керівників державних енергетичних компаній. Там представників російських громадян на кшталт Григоришина не буде», - наголосив Арсеній Яценюк.

Так, у Міністра енергетики термін до 1 лютого «вирішити всі проблеми, які в сфері його персональної відповідальності».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через руйнування бойовиками залізничної інфраструктури на Сході України, у межах Дебальцівського залізничного вузла залишаються заблоковані 900 вагонів із вугіллям.

 
Коментарі (0)