ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ Мінрегіоні призначили нового замміністра

У Мінрегіоні призначили нового замміністра

У Мінрегіоні відбулися кадрові зміни. У крісло замісника Міністра сів колишній перший заступник керівника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Житомирській області.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ призначили нового замісника очільника відомства. Ним став Кругляк Едуард. Про це «Україні Комунальній» повідомили власні джерела. 

Зазначимо, пан Кругляк народився у Житомирі у 1961 році. У 1986 році закінчив Куйбишевський політехнічний інститут за спеціальністю «інженер-механік». З 1986 до 2011 року обіймав керівні посади різних підприємств: КП «ПУВКХ» (водоканал), «Житомиртеплокоммуненерго», «Житомиргаз» та інших. З 1995 до 1997 року Едуард Кругляк був замісником начальника УЖКГ Житомирської міськради. Кілька років тому пан Кругляк працював Першим заступником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Житомирській області.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», нерухомість поки що не користується попитом у покупців. У Мінрегіоні відзначили, що зайвих грошей у людей немає, і всі, хто хотів і міг придбати житло, в основному його вже придбали.
 
Коментарі (0)