ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ НКРЕКП мають кворум, щоб обрати керівника

У НКРЕКП мають кворум, щоб обрати керівника

На даному етапі НКРЕКП обере тимчасово виконуючого обов'язки голови, а після обрання ще двох членів комісії на повторному голосуванні обере постійного очільника.

 

На даному етапі НКРЕКП обере тимчасово виконуючого  обов'язки голови, а після обрання ще двох членів комісії на повторному голосуванні обере постійного очільника.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, має кворум, щоб обрати голову або т.в.о. голови.

Про це написала секретар конкурсної комісії з добору членів НКРЕКП Світлана Голікова у Facebook, йдеться у повідомленні Укрінформу.

"Дивуюсь навіщо деякі медіа пишуть неправду стосовно того, хто став головою НКРЕКП. Цього ще не відбулося. Нові члени НКРЕКП мають кворум і зможуть зробити це у найближчий час. Таємним голосуванням", - написала Голікова.

Разом з тим, вона висловила припущення, що на даному етапі НКРЕКП обере тимчасово виконуючого  обов'язки голови, а після завершення другого конкурсу і обрання ще двох членів комісії на повторному голосуванні обере постійного очільника.

Нагадаємо, у середу Президент затвердив склад НКРЕКП у кількості п'яти членів, що були обрані на першому конкурсі. Другий конкурс, де мають обрати ще двох членів, наразі заблокований рішенням суду.

Указами від 26 травня Президент звільнив Дмитра Вовка з посади голови НКРЕКП та Руслана Машляківського з посади члена комісії.

Згідно з документом, Вовка звільнено, зокрема, відповідно до пункту 3 статті 1 указу Президента України від 23 березня 2017 року № 78 "Про затвердження плану ротації голови та членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг".

Як повідомлялося, раніше конкурсна комісія не допустила Вовка до нового конкурсу на зайняття посади члена НКРЕКП. Причина - брак досвіду у сфері енергетики.

Якщо ви бажаєте розводити бджіл, тоді вам потрібно придбати вулики на «Agro-Ukraine». Великий вибір вуликів за привабливими цінами.

 
Коментарі (0)