ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВУ Одесі ліквідують стихійне звалище

У Одесі ліквідують стихійне звалище

Одеських звалищ стане менше. Комунальним службам міста дано розпорядження ліквідувати одне із стихійних звалищ міста, яке розташоване біля житлового будинку.

У Одесі комунальні служби розпочали роботи з ліквідації стихійного звалища на вул. Скворцова,2.  Прибирання здійснюється відповідно з розпорядженням місцевої влади, передає прес-служба Одеської міської ради.

Зокрема, комунальники вивозять побутові відходи та будівельне сміття. Безгоспне звалище знаходиться біля житлового будинку.

«Співробітники комунальних підприємств ЖКС «Черемушки» та «Міські дороги» проводять роботи зі збору та вивезення побутового та будівельного сміття з занедбаної безгоспної території площею близько 0,25 га, розташованої біля житлового будинку по вул. Скворцова, 2», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові під час масового суботника у місті прибрали території 2 районів. Зокрема у Фрунзевському та Орджонекідзевському районах було вивезено 22 кубометри та 48 куб. м сміття відповідно. Проведена санітарна обрізка 24 дерев, очищено від наклейок 55 опор.

 
Коментарі (0)