ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ перелік «Доступних ліків» додадуть препарати для дітей

У перелік «Доступних ліків» додадуть препарати для дітей

Заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідування разом з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличної аптеки "Славутич"
В перелік "Доступні ліки" будуть додані препарати, які можна призначати дітям.
 
Заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідування разом з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличної аптеки "Славутич" у Шевченківському районі Харкова, повідомляє Укрінформ.
 
"Ми врахуємо побажання керівництва області про внесення в перелік додаткового числа ліків, які можна призначати дітям, оскільки на даний момент таких препаратів мало", - зазначив Гройсман.
 
За його словами, уряд буде знаходити і вирішувати проблеми, якщо вони є".
 
"У нас достатньо, система побудована якісно та в інтересах громадян, тому ми будемо тільки вдосконалювати роботу», - додав Гройсман.
 
За його словами, потрібно час, щоб дійти до кожного куточка: "Це особливо стосується сільської місцевості, де аптеки будуть брати участь у програмі "Доступні ліки".

Як сказала у відповідь на питання прем'єра про ціни на ліки керівник Управління охорони здоров'я ОДА Галина Сіроштан, "за нашим даними, ціни на деякі позиції ліків знизилися, іноді до 30%". 

 
Коментарі (0)