ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Шевченківський район столиці кинуть водопровідні мережі

У Шевченківський район столиці кинуть водопровідні мережі

Глова КМДА підписав розпорядження щодо будівництва водопровідної мережі у Шевченківському районі столиці. За перебіг робіт відповідатиме ПАТ «Київводоканал».

У Шевченківському районі столиці на вул. Студентській від вул. М. Пимоненка до вул. Глибочицької збудують водопровідну мережу Д=300 мм. А на вул. Глибочицькій (парна сторона) від магістралі Д=700 на вул. Артема до вул. Студентської також збудують водопровідну мережу. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов, - інформує прес-служба відомства.

Згідно з документом, замовником розробки проектно-кошторисної документації та виконання робіт з перекладання визначено ПАТ «АК «Київводоканал».

Так, ПАТ доручено визначити проектну та генеральну підрядну організації для виконання робіт, розробити проектно-кошторисну документацію, забезпечити проведення експертизи та затвердити її в установленому порядку.

Замовник робіт під час укладання договору підряду повинен передбачити умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт та встановити гарантійні строки експлуатації об’єкта.

Також «Київводоканалу» доручено погодити з УДАІ ГУ МВС України в м. Києві схему організації дорожнього руху на період виконання робіт, забезпечити безпеку дорожнього руху та безпечний прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків, огородження місць роботи, освітлення, сигнальних ліхтарів у місцях виконання робіт.

Покриття проїжджої частини і тротуарів на ділянках у межах розриття буде відновлено після завершення робіт.

Зауважимо, що після завершення робіт все майно буде зараховане до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування відповідним експлуатаційним організаціям.

 
Коментарі (0)