ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Сімферополі урочисто запустили... ліфт

У Сімферополі урочисто запустили... ліфт

Заміна ліфта в цьому будинку – частина міської програми по обстеженню, капітальному ремонту та заміні ліфтів у місті

Сьогодні міський голова Сімферополя Віктор Агєєв взяв участь в урочистому запуску нового ліфта в будинку по вулиці Київській, 145.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради.

Спільно із заступником начальника територіального управління Держгірпромнагляду по АРК та м. Севастополю Дмитром Кузічевим, начальником управління житлово-комунального господарства Анатолієм Роговим і мешканцями будинку міський голова оцінив його роботу.

«Заміна ліфта в цьому будинку – частина міської програми по обстеженню, капітальному ремонту та заміні ліфтів у Сімферополі, - заявив градоначальник. - Ми почали з цього будинку, і будемо продовжувати роботу з приведення нашого ліфтового господарства в порядок. Заяви надходять, і їх оперативно відпрацьовують – для того щоб не допускати простою, не створювати труднощів у пересуванні людей».

За словами міського голови, в Сімферополі експлуатується 1223 ліфти. Велика частина з них вимагає абсолютної модернізації.

«Ми обов'язково будемо продовжувати розпочату роботу. У бюджеті на ці цілі закладено більше двох мільйонів гривень. Цих коштів достатньо для виконання першочергових заходів».

Нагадаємо, що минулого року в повному обсязі були виконані роботи з капітального ремонту 78 ліфтів у 26 житлових будинках комунальної власності, також на суму майже 2 млн гривень.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)