ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ столиці до кінця року оновлять 25% вуличного освітлення

У столиці до кінця року оновлять 25% вуличного освітлення

Загальна кількість світильників зовнішнього освітлення в Києві складає 135 тис. одиниць

Загальна кількість світильників зовнішнього освітлення в Києві складає 135 тис. одиниць. Про це повідомив директор КП "Київміськсвітло" Володимир Круценко.

"Нові LED-світильники, які зараз встановлюються на лініях, дозволяють економити до 40% електроенергії. Термін служби - 100 тис. Годин, а їх гарантійний термін становить 10 років", - повідомив він під час прес-туру на підприємство.

Круценко розповів, що система нового зовнішнього освітлення дозволяє економити на діагностиці та усуненні несправностей в мережі і освітлювальних приладах.

"Все це можливо завдяки управлінню через систему, яку спільно з нами встановлює на лініях освітлення комунальне підприємство" Інформатика ". Ця система дозволяє економити за рахунок діммірованія. Наприклад, о 23:00, коли інтенсивність руху в місті Києві зменшується, ми зменшуємо навантаження на лінію 30%, а після 1:00 і до 50% ", - уточнив керівник комунального підприємства.

Представники ЗМІ відвідали майданчик встановлення нового освітлення в столиці, де їм продемонстрували процес світильників на опори на проспекті Перемоги. "До кінця року весь проспект Перемоги і бульвар Тараса Шевченка отримають нове смарт-освітлення", - резюмував Круценко.

Комунальне підприємство "Київміськсвітло" обслуговує зовнішнє освітлення столиці. На підприємстві працює близько 400 співробітників. Підприємство має на балансі 4200 км мереж зовнішнього освітлення Києва, майже 136 тис. Одиниць світильників, 73 679 од. опор різного типа, 1 506 пунктів харчування і 4 автоматизовані системи дистанційного керування.

 

 
Коментарі (0)