ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ столиці відзвітували про подачу гарячої води та опалення

У столиці відзвітували про подачу гарячої води та опалення

У Києві сьогодні гаряча вода та/або опалення відсутнє у майже 40 споживачів. Більша частка відключень у столиці зумовлена пошкодженнями на теплових мережах.

Сьогодні в Києві гаряче водопостачання та/або централізоване опалення відсутнє у 39 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Причинами припинення ЦО та ГВП у компанії називають планові відключення та пошкодження на теплових мережах.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 03.12.2015 р. по 6:00 04.12.2015 р. в результаті усунення 43 пошкоджень підключено 199 споживачів», - зазначають в «Київенерго».

Що ж стосується адміністративних районів міста, то найбільша кількість відключень гарячої води та/або опалення зафіксована у Оболонському районі – 17 випадків.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столична влада пропонує киянам не чекати виділення коштів з бюджету на встановлення будинкових лічильників тепла. У мешканців столиці є можливість облаштувати будинок лічильником ще цієї зими, проте доведеться оплатити монтажні роботи.

 
Коментарі (0)