ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столицю повернулись зимові затори

У столицю повернулись зимові затори

Столицю атакує негода. Окрім того, у центрі міста продовжуються масові демонстрації. Всі ці умови посприяли виникненню максимальних заторів.

Київ застряг у суцільному заторі. Станом на 19:30, згідно з інформацією порталу «Яндекс. Пробки» щільність заторів складає 9 балів. Окрім того, на у столиці сталося близько 40 аварій.

Найбільш складна ситуація традиційно у центрі столиці. Урядовий квартал досі перекритий мітингувальниками Євромайдану. Лише на деяких центральних вулицях швидкість руху транспорту перевищує 15 км/год.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше столична влада заявляла, що до боротьби з негодою на столичних вулицях задіяно сотні одиниць техніки та сотні людей.

Зокрема,  у Голосіївському районі столиці роботи по очищенню доріг  відбувалися на 18 вулицях. У Дарницькому очистили від снігу 7 вулиць; у Деснянському – 8; у Дніпровському – 10; в Оболонському – 14; у Печерському – 22 вулиці; у Подільському – 15; у Святошинському – 13; у Солом’янському – 15; у Шевченківському районі – 24 вулиці.

 
Коментарі (0)