ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗасніженим дорогам оголосили війну

Засніженим дорогам оголосили війну

Комунальні служби на варті благоустрою. Ожеледицю ліквідують тоннами посипкового матеріалу, крім того, до роботи задіяно понад 800 одиниць комунальної техніки.

На ранок 10 грудня в регіонах, де  триває снігопад, для ліквідації його наслідків задіяно близько 9 тис. осіб, 884 одиниці комунальної техніки та залучено 182 одиниці додаткової техніки, використано майже 4 тисячі тонн посипкового матеріалу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального, розвитку, будівництва та ЖКГ.

Окрім того, за інформацією КК «Київавтодор»,  у період з 20:00 9 грудня і до 6:00 ранку 10 грудня дорожніми службами столиці було посипано сіллю, піско-соляною сумішшю, фрикційними матеріалами та зачищено від снігу головні магістральні вулиці, дороги та мости Києва.

Зокрема, у Голосіївському районі столиці роботи відбувалися на 18 вулицях. У Дарницькому очистили від снігу 7 вулиць; у Деснянському – 8; у Дніпровському – 10; в Оболонському – 14; у Печерському – 22 вулиці; у Подільському – 15; у Святошинському – 13; у Солом’янському – 15; у Шевченківському районі – 24 вулиці.

КП «ШЕУ Магістраль» очистило Столичне і Наддніпрянське шосе. Загалом за ніч у місті очистили 148 основних вулиць. Також КП «КП «Київавтошляхміст» очистило 5 основних мостів.

Як повідомляла «Україна Комунальна»,  раніше очільник Мінрегіону Геннадій Темник заявляв, що наявна техніка, що знаходиться в автопарках комунальних служб вже застаріла, втім, відремонтована та у разі виникнення надзвичайних ситуацій узимку  готова вийти на дороги.

 
Коментарі (0)