ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Тернополі продовжується реконструкція скверу

У Тернополі продовжується реконструкція скверу

У Тернополі продовжують облаштовувати один зі скверів. Там планують змінити освітлення, дорожнє покриття та встановити дитячий майданчик.

Реконструкція скверу по вул. Миру, що на масиві «Дружба», продовжується. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Тепнопільської міської ради.

«Цього року там заплановані роботи з облаштування пішохідних ділянок, нового освітлення, також встановлення великого сучасного дитячого майданчика, який буде мати дві секції для дітей різного віку», – йдеться в повідомленні.

Очільник міськради Сергій Надал зазначив, що загалом ремонтні роботи обійдуться у суму 820 тис. грн. «Близько 70 тисяч гривень використають на заміну освітлення, 300 тисяч гривень на новий дитячий майданчик, інші кошти на встановлення бруківки, бордюрів та благоустрій території», – сказав пан Надал.
 
Окрім того, міська рада буде звертатися до власників магазину, які знаходяться біля скверу, щоб підприємці виклали бруківкою також територію біля своїх магазинів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вже скоро мешканці Тернополя зможуть користуватися новим громадським транспортом. В Тернопільській міськраді дозволили закупити нові тролейбуси. Транспорт українці придбають в Чехії.
 
Коментарі (0)