ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Запорізькій області дорожники «латають» асфальт

У Запорізькій області дорожники «латають» асфальт

Сприятливі погодні умови дозволили дорожникам у Запорізькій області ліквідували тисячі квадратних метрів ямковості. Роботи виконуватимуться і надалі на найбільш проблемних ділянках на дорогах загального користування.

Завдяки сприятливим погодним умовам за останній тиждень на дорогах Запорізької області комунальники ліквідували 5,5 тис. кв. м ямковості. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укравтодору».

«Здебільшого роботи виконуються на найбільш проблемних ділянках на дорогах загального користування та місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод», – йдеться в повідомленні.
 
Також велику увагу було приділено безпеці дорожнього руху. За період з 11 по 18 грудня встановлено та замінено 103 дорожніх знаки та вирубано 23,6 км порослі у трикутниках видимості та снігозаносних ділянках. 
 
До речі, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв бути уважними на дорогах, не виконувати ризикованих маневрів та підготувати свої транспортні засоби до зимової експлуатаці, зважаючи на мінливість погодних умов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», наступного року у Львові планують відремонтувати дорожнє покриття кількох вулиць. Де саме проведуть ремонтні роботи – розповів міський голова Андрій Садовий.
 
Коментарі (0)