ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ знеструмлені негодою населені пункти повертається світло

У знеструмлені негодою населені пункти повертається світло

У Мінрегіоні відзвітували: електропостачання відновлено у більшості населених пунктів, постраждалих від негоди. Без світла досі залишаються близько 70 міст та сіл з кількох сотень раніше знеструмлених.

Станом на 24 листопада з 632 постраждалих під час негоди населених пунктів електропостачання відновлено у 563, знеструмленими залишаються 69. Йде активна робота по відновленню електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«За останні три доби внаслідок налипання мокрого снігу та ожеледі було призупинено електропостачання у 632 населених пунктах: у Вінницькій області - 24 населених пункти, у Житомирській області – 601, у Запорізькій області - 7 населених пункти», - йдеться в повідомленні.
 
Зазначимо, 69 населених пунктів залишаються знеструмленими: у Житомирській області – 66 та у Запорізькій області – 3 населених пункти. 
 
До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в умовах дефіциту вугілля атомні електростанції могли б замінити ТЕС, проте їм не вистачає маневреності. При цьому, експерти наполягають, що уряд повинен відкрито повідомити людям про те, що їх чекає з електрикою взимку.
 
Коментарі (0)